Διαμονή & Τιμές

Οι παραδοσιακές μας κατοικίες με τα υπέροχα ανθισμένα ονόματα, το Ανθούριο, ο Ηλίανθος, η Ίριδα, ο Κρίνος (ή Λίλιουμ) και το Αμαρυλλίς είναι χτισμένες γύρω από μία αυλή κατάμεστη από λουλούδια σε γλάστρες, πιθάρια και παρτέρια, προσδίδοντας αρώματα και χρώματα στο χώρο, με κύριο στοιχείο τις βουκαμβίλιες, τα γιασεμιά και τη λεμονιά. Οι κατοικίες είναι αναπαλαιωμένες με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση και διακοσμημένες με μεράκι και αγάπη για όλους εσάς. Το Ανθούριο, ο Ηλίανθος και η Ίριδα έχουν τη δική τους γωνιά στην αυλή, έτσι ώστε να έχουν όλοι την ιδιωτικότητά τους ανάμεσα στα λουλούδια της. Μέσα στις κατοικίες αυτές βρίσκονται αντίκες και κειμήλια της παλιάς εποχής που έφτασαν στα χέρια μας μετά από γενιές και γενιές της οικογένειάς μας και άλλων Κρητικών οικογενειών.

Ο Κρίνος (Λίλιουμ) διαφέρει με τις άλλες κατοικίες στο εσωτερικό της, μιας και ξεφεύγει από το παραδοσιακό ύφος και στηρίζεται σε μια πιο μοντέρνα αίσθηση, γι' αυτό και στο εσωτερικό της επικρατεί το λευκό χρώμα και το inox.

Οι κατοικίες είναι πλήρως εξοπλισμένες με ηλεκτρικές συσκευές, τηλεόραση, σεσουάρ, σίδερο και σιδερώστρα, και ατομικό χρηματοκιβώτιο. Όλα τα μπάνια σε κάθε διαμέρισμα διαθέτουν ντουζιέρα.

Η καθαριότητα με αλλαγή λευκών ειδών (σεντόνια, πετσέτες) πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα.

Ανθούριο

Πρόκειται για μια πέτρινη μεζονέτα 50τ.μ., διακοσμημένη σε παραδοσιακό χωριάτικο ύφος. Κύρια υλικά η πέτρα και το ξύλο.

Περισσότερα

Αμαρυλλίς

Ένα πέτρινο, μικρό διαμέρισμα 25τ.μ. που φιλοξενεί μέχρι 2 άτομα. Είναι το πιο απομονωμένο από όλα τα άλλα διαμερίσματα.

Περισσότερα

Ηλιανθός

Πρόκειται για πέτρινη μεζονέτα 80τ.μ., διακοσμημένη σε παραδοσιακό χωριάτικο ύφος.

Περισσότερα

Κρίνος

Μέσα από το παραδοσιακό ύφος ξετρυπώνει ένα διαμέρισμα 50τ.μ. που συνδυάζει απόλυτα το λιτό με το μοντέρνο, την τεχνολογία με το design.

Περισσότερα

Ίριδα

Είναι το πιο πρακτικό από όλα τα διαμερίσματα καθώς κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει το δικό του μπάνιο και είναι όλο χτισμένο σε ένα επίπεδο, στο ισόγειο και σε έκταση 60τ.μ. .

Περισσότερα